welkom op de vernieuwde website

Deze nieuwe site is nog in opbouw, deze is nog niet compleet. De oude items worden geordend en een gedeelte wordt weer op deze site te zetten. De uitslagen en verslagen van de wedstrijd komen hier op te staan en ik hoop dan ook dat jullie hier regelmatig een kijkje nemen.

 

6 gedachten aan “welkom op de vernieuwde website”

    1. hoi Giel, ja de site is nog niet compleet. Ik ga niet alle oude items terugzetten hoor maar maak een selectie. Verder werkt nog niet alles goed. Als je op een foto klikt moet hij groot tevoorschijn komen maar dat gaat nog niet. Dus nog wel wat werk aan de winkel. Gr. Mieke

  1. Wat ziet de vernieuwde website er prachtig uit Mieke!👏👏
    Ik hoop dat onze leden er vaak op kijken, om de agenda en uitslagen en standen te raadplegen.

  2. Hoi Mieke,
    Je hebt hiermee een knap stukje werk laten zien!!
    Dit ziet er werkelijk erg top uit ga zo door is voor de vereeniging een leuke en mooie uitstralling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.