2e wedstrijd teamplayer toernooi

Op dinsdag 6 juli was het tijd voor de 2e teamplayer wedstrijd.

Alle teams waren er weer klaar voor. Nadat Langeweg de 1e wedstrijd alle rondes verloren had, hadden ze nu versterking gestuurd.

In de 1e ronde werd er een record verbroken, team A won in 13 minuten met 13-0 van team F.

 

De 2e doublette voor team A duurde een stuk langer en die werd met 13-12 gewonnen door team F.

Ook een spannend potje tussen team B en G, team G won met 13-12.

Na de koffie was het tijd voor de tête a tête en de triplette. Bij de tête a tête won alleen team C van Groene Ster met 13-7, de overige werden gewonnen door de teams E,F en G.

De triplette van team C met Giel,Riet en Ria tegen team H liep ook niet zo lekker. 1 van de spelers van Noordhoek was te fanatiek bezig. Dat is niet leuk om tegen te spelen, vooral Riet kon zich hierdoor niet goed meer concentreren en ze verloren met 9-13.

Na in de pauze weer verwend te zijn met lekkere hapjes op naar de 3e ronde waarin weer 2 doublettes werden gespeeld.

Team D stond al snel achter met 0-8 tegen team E uit Langeweg, maar wisten toch terug te komen en 5 punten te scoren. Helaas niet genoeg dus verloren ze met 5-13.

Op baan 7 was het een lange wedstrijd tussen team A en F, Noordhoek 1 nam snel een voorsprong, maar Wim en Elly komen terug en weten de spanning erin te houden, ze winnen dan ook met 13-12.

Dan is het, onder het genot van een hapje en drankje, wachten op de uitslag.

Team A Zevenbergen 1 heeft weer goed gespeeld en 4 wedstrijden gewonnen en staan op kop met 10 wedstrijden en 78 punten. Team E uit Langeweg is goed teruggekomen en wint nu 3 wedstrijden. Team G en H uit Noordhoek winnen evenals vorige keer 4 wedstrijden en staan allebei op 8 gewonnen wedstrijden.