Kerst koppeltoernooi 2022

Kersttoernooi 2022

Wat was het koud 17 december, de dag dat het Kerst koppeltoernooi op de planning stond. Er was deze week al besloten om de aansluitende BBQ te laten vervallen ivm de weersomstandigheden. Maar de wedstrijd kon gelukkig wel doorgaan. Er hadden zich vooraf 40 mensen aangemeld dus werden er door loting 20 koppels gevormd. Helaas kwamen er diverse afmeldingen omdat mensen het toch te koud vonden. Jammer dat niet iedereen doorgegeven had dat hij/zij niet kwam, waardoor er onnodig gewacht werd. Jeanne en Frans mochten zelfs het besmet gebied De Bosselaar verlaten. Giel en kornuiten hadden er alles aan gedaan om het zo aangenaam mogelijk te maken en een paar vuurkorven klaargezet.

Met 31 mensen werd gestart, waardoor er 1 triplette gespeeld moest worden en er 1 wachtpartij was.

In de 1e ronde liepen de wedstrijden aardig gelijk op, geen spectaculaire uitslagen. Iedereen wilde snel naar de koffie of heerlijke chocolademelk met slagroom, er was ook een lekkere Kerststol. Dit alles weer prima verzorgd door Joke en Tonnie.

Na de pauze in de warme serre viel het niet mee om met de 2e ronde te starten. Er waren 2 snelle partijen, Arie en Cees wonnen met 13-1 van Giel, Marianne en Corry en Wim en Mieke met 13-2 van Tonnie en Ad. De rest ging weer aardig gelijk op. Er zouden maar 2 rondes gespeeld worden en daar was iedereen wel blij om, lekker snel aan de gluhwein onder de warme lampen in de serre. De uitslag was ook snel bekend, al was daar wel een fout in geslopen, Arie en Cees kregen de 3e prijs, maar dat klopte niet.

De juiste einduitslag: 3e plaats voor Ludy en Wim Ossewaarde met 2-11 punten, 2e plaats voor Mieke en Wim Santbergen met 2-12 punten en de winnaars van de dag waren Joke en Toon met 2-17 punten.   Al met al weer een leuke middag die zoals altijd prima verzorgd was door alle vrijwilligers.