Kerst koppeltoernooi 2021

Nadat het Kersttoernooi in 2020 niet door ging had de wedstrijdcommissie besloten om het dit jaar in beperkte vorm wel door te laten gaan.
Dat er wel animo voor was bleek uit de aanmeldingen, 36 mensen hadden zich ingeschreven. Van te voren had de wedstrijdleiding deze mensen blind gekoppeld. Helaas was er 1 lid niet op komen dagen, dus moest zijn partner Jan Borst wachten tot de 1e partij klaar was en er iemand met hem kon spelen. Wel vervelend want hierdoor stonden dus 3 mensen te wachten. Op baan 5 kwamen Mieke en Ludy al snel op achterstand, Nel en Ria scoorden een 5 punter. Ze liepen uit naar 11-3, maar Mieke en Ludy lieten zich niet uit het veld slaan en kwamen terug, stonden zelfs even met 12-11 op voorsprong. Maar uiteindelijk werd het 13-12 voor Nel en Ria.
Op baan 3 was de ronde van Theo Janssen en Henk v.Oosterhout snel klaar tegen Marian Mensen en Bert Ooijen, zij wonnen met 13-3. Hierdoor kon Theo met Jan Borst zijn spel spelen, dat werd een leuk potje tegen Rina en Frank, Theo en Jan wonnen met 13-7.

Nadat iedereen gespeeld had werden we door Joke Broere en Tonny Thijs verwend met heerlijke chocolademelk met slagroom en een lekkere snee van de kerststol, dat ging er wel in.
Besloten was ook, i.v.m. de weersomstandigheden, om maar 2 rondes te spelen. Dit was maar goed ook want het werd steeds kouder en mistiger. Op baan 8 waren Arie en Jack als eersten klaar tegen Din en Adje, zij wonnen met 13-9. Zodoende kon Arie met Jan spelen, ze speelden tegen Giel en Eef, die wonnen dit spelletje met 13-10. Ondertussen waren de spelers die al klaar waren lekker aan de gluhwein gegaan, heerlijk met deze kou. Ook kreeg iedereen van het bestuur een banketstaaf aangeboden.

Na 2 rondes bleken er 7 koppels ongeslagen, gelukkig geen gelijk aantal punten zodat er geen barrage gespeeld hoefde te worden. Fam. Den Ridder had een goede middag, zowel Jack als Tonny viel in de prijzen. De 1e prijs was voor Henk en Toon met 14 punten, de 2e plaats was met 13 punten voor Jack en Arie en de 3e voor Tonny en Rinie met 12 punten.
Omdat we volgens de regels om 17.00 klaar moesten zijn ging iedereen, voorzien van een lekkere banketstaaf, snel huiswaarts. Ondanks dat het niet een normaal Kersttoernooi was, kunnen we toch weer terugkijken op een leuke middag. Wederom dank aan iedereen die dit weer mogelijk heeft gemaakt.