Zwitsers spel finale

Op dinsdag 14 maart is het de bedoeling dat de laatste wedstrijden van het Zwitsers spel gespeeld worden. Maar in de ochtend was het weer bar en boos. Giel ging om 11.30 nog even kijken en twijfelde, maar na een blik op buienradar werd besloten om de wedstrijden toch door te laten gaan, gelukkig pakte dat goed uit. Om 13.30 werd gestart met de wedstrijden voor de 5e t/m 16e plaats, omdat niet op alle banen gespeeld kon worden waren hier een paar wachtpartijen. Omdat de zon begon te schijnen was het genieten op de bankjes.

Sommige waren na 2 rondes snel klaar maar er waren toch ook spannende spelletjes waarbij de een 3e ronde noodzakelijk was.
Toen was het tijd voor de strijd om de 3e en 4e plaats tussen Henk van Oosterhout en Wim Ossewaarde en om de finale tussen Frans van Laarhoven en Arie Vos.


De 1e ronde werd gewonnen door Wim en Arie, in de 2e ronde wonnen Henk en Frans dus moest er bij allebei de partijen een beslissende 3e ronde gespeeld worden.
De uiteindelijke einduitslag was: 4e plaats Wim Ossewaarde, 3e plaats Henk van Oosterhout, 2e plaats Frans van Laarhoven en op de 1e plaats Arie Vos.