snerttoernooi 2023

Na een week uitstel vanwege het slechte weer werd op 18 oktober ons jaarlijks snerttoernooi gespeeld. Arie en Cees waren de hele week bezig geweest om de banen in goede conditie te krijgen. Met 49 mensen werden er op 12 banen 3 rondes gespeeld. Op baan 1 speelden Din, Toos en Theo een triplette, zij verloren met 8-13 van Mat en Henk Goverde. Aan de andere kant van het terrein op baan 12 was het een snelle partij tussen Nel en Henri tegen Corrie vd Sande met Jeanne Schilder, het werd 13-2. Nadat iedereen klaar was werden we getrakteerd op koffie met koek. Snel naar de 2e ronde. Op baan 3 waren Giel en Frank te sterk voor Ria en Gerrie, het werd 13-0. Niet alle partijen waren zo snel klaar, op baan 2 stonden Ton en Ron tegenover Agnes en Dorothy.
De mannen stonden al snel voor en dachten snel klaar te zijn maar de vrouwen gaven zich niet zo maar gewonnen, ze kwamen terug tot 8-10, maar uiteindelijk wonnen de mannen toch met 13-08.

Ondertussen waren Joke en Rina in de kantine bezig de soep op te warmen, deze smaakte weer heerlijk, complimenten voor de dames. Met behulp van Tonny stond er ook een lekker buffet klaar.

Het was toch behoorlijk fris buiten dus dit ging er wel in, de pannen waren dan ook snel leeg.

Weer opgewarmd werd aan de 3e ronde begonnen. Na 2 rondes waren er nog 14 mensen ongeslagen dus er was nog van alles mogelijk. Giel had zijn dag want ook de 3e partij won hij makkelijk, samen met Henk v. Oosterhout werd het 13-1 tegen Toos en Ton. Ook Ludy en Ron waren snel klaar, zij wonnen met 13-1 van Corrie vd Sande en Cees. Ook Toon en Frank hadden een goede dag, zij wonnen ook hun 3e partij met 13-3 tegen Hans Heins en Johan. De einduitslag was snel bekend: 1e plaats voor Giel met 3 gewonnen wedstrijden en 35 punten. 2e plaats voor Ludy met 3-29 punten en de 3e plaats voor Toon met 3-24 punten. Alle winnaars gefeliciteerd en veel dank aan alle vrijwilligers die deze leuke middag weer mogelijk hebben gemaakt.