BBQ middag 2022

Op dinsdag 9 aug. had de activiteitencommissie een bbq middag georganiseerd. De animo was erg groot, maar liefst 63 mensen hadden zich aangemeld, waarvan 55 boulers. Van te voren kwam hier heel wat bij kijken, er moest veel georganiseerd worden. Dankzij veel vrijwilligers was alles op tijd klaar, zelfs een extra party tent was wegens de hitte opgezet.
Na een welkomswoord van Giel en Ad konden de boulers de baan op, vanwege het grote aantal waren er div. wachtpartijen. Vandaag bleek dat de meeste mensen meer voor het plezier dan voor het resultaat gingen. Vanwege de hitte en ook vanwege de bbq werden er vandaag maar 2 spelletjes gespeeld. Tussendoor konden we de dorst lessen met warme of koude drankjes, het was aanpoten voor de 2 dames in de keuken, waarvoor nog heel veel dank.
Er waren 16 mensen die allebei de partijtjes gewonnen hadden met als verrassende winnaar Frans Schilder met 19 punten, 2e was Joke Kortsmit met 18 punten en Giel eindigde met 17 punten als derde.
Toen was het tijd voor de barbecue, wat een feest was dat. Chris was zo aardig om de hele middag voor ons te staan bakken, petje af hoor met die hitte.
Behalve veel vlees was er binnen een heerlijk salade buffet opgesteld, er was voor elk wat wils.
Na de bbq waren er ook weer diverse helpende handjes om de boel op te ruimen, zoals het hoort. We kunnen wel stellen dat het een zeer geslaagde middag was. Met heel veel dank aan de organisatie en de vrijwilligers.