Franse middag

Franse middag.

Donderdag 7 april was het weer te slecht om de Franse middag te spelen, de baan stond vol met water.

Wij besluiten dan ook om deze dag uit te stellen naar dinsdag 12 apr, een betere keus hadden wij niet kunnen maken, met het voorjaarszonnetje 20 gr en 46 boulers was het een drukte van belang aan de Knip.

De opening werd gedaan door een Franssprekende Henk, met de ondertiteling van Jan werd het voor iedereen duidelijk zij wensten dan ook iedereen een sportieve en leuke middag toe.

Nadat iedereen een nummer had gekozen werden er 11 banen bezet door boulers, een grandioos gezicht zoveel deelnemers

In de 1e ronde wordt op baan 6 een wedstrijd gespeeld van Wim en Ludy tegen Marianne en Willy, hier hebben de laatste twee niets in te brengen en verliezen deze dan ook met 13 tegen 0.

Dan is er voor iedereen nog een traktatie van Toos die deze dag haar verjaardag vierde met ons.

In de 2e ronde zien we op baan 1 Gerrit en Rini tegen Joke en Frans, op zich een leuke wedstrijd jammer dat het bij Rini en Gerrit niet zo goed lukte zij verloren dan ook met 6 tegen 13.

Dan is het tijd voor de uiensoep die onze voorzitter Ad Maas heeft gemaakt deze vindt dan ook gretig aftrek, maar was ook bijzonder lekker chapeau Ad.

Dan moeten we toch nog de 3e ronde gaan spelen, op baan 8 spelen Dorothy, Toon en Henk een triplet tegen Frits, Marianne en Edo, hierbij gaan de eerstgenoemde drie er heel fanatiek tegenaan zodat laatstgenoemde 3 helaas weinig kansen kregen zij verliezen dan ook met 13 tegen 6.

Na deze ronde hebben Joke en Din ons verrast met en geweldige kaas tafel, dit alles aangekleed met Franse muziek en enkele boulers die op z’n Frans waren verkleed werd er nog lang nagepraat over deze middag.

Uiteindelijk volgt dan de uitslag van deze middag.

1 e plaats Wim v Spronsen tevens winnaar van de wisselbokaal met 3 24 pnt.

Gedeelde 2 en 3 plaats voor Dorothy v Oosterhout en Wim Santbergen met 3 22 pnt.