2e wedstrijd wintercompetitie

Verslag 2e competitiewedstrijd 29 november

Er was besloten om de wedstrijd een uur eerder te starten ivm de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. ’s Morgens waren Cees en Arie al vroeg begonnen met de baan schoon te maken, die lag er weer picobello bij. Het was een miezerige dag maar verrassend was de hoge opkomst van 39 man, dit hadden we niet verwacht, dus er werd op 10 banen gestart met helaas een paar triplets. Zoals vaak waren er weer een paar hele snelle potjes, op baan 3 wonnen Jan en Ton met 13-0 van Din en Corry. Maar het wachten was op baan 5, Mieke en Hans begonnen met een 3 punter maar Henri en Bert  scoorden daarna volle bak met een 6 punter. Daarna werd er om iedere puntje geknokt en ging het niet meer zo hard. Uiteindelijk werd het 13-9 voor Mieke en Hans

Intussen waren er een paar mensen bijgekomen die niet wisten dat er een uur eerder gestart was, besloten werd om ze toch mee te laten doen, zodat we met 41 mensen verder speelden.

Snel werd met de 2e ronde begonnen, hier waren Ria en Theo snel klaar met Hans en Wilma, zij wonnen met 13-2.   Op baan 3 was het spannende strijd, het ging het aardig gelijk op maar Henk, Corry en Marianne P wonnen uiteindelijk met 13-11 van Peter en Arie.   Ondertussen waren Joke en Tonnie weer druk bezig iedereen van een drankje en een hapje te voorzien.

Na 2 rondes waren er 10 spelers met 2 gewonnen wedstrijden, waaronder Ria en Joke. Zij dachten voor de volle bak te gaan maar daar staken Toon en Mieke een stokje voor, in een mum van tijd wonnen zij met 13-1. Ook op baan 4 duurde het langer, daar ging het gelijk op tussen Wim en Corry en Jan B en Henri, spannend tot op het laatst maar Wim en Corry wonnen met 13-12.

Snel werd de uitslag bekendgemaakt want diverse mensen wilde naar huis om de voetbalwedstrijd te gaan kijken. Uiteindelijk bleken er 5 mensen 3 wedstrijden gewonnen te hebben. Op een gedeelde 3e plaats eindigden Giel, Henk en Wim met 3-17 punten, op de 2e plaats Frans met 3-18 en winnaar werd Fred met 3-20 punten.

Al met al weer een leuke speelmiddag met dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt.