3e wedstrijd zomercompetitie

Verslag 3e wedstrijd zomercompetitie 28 juni 2022

Nadat maandag de regen met bakken uit de lucht kwam vallen is het dinsdag 28 juni een warme zonnige dag.

Verdeeld over 8 banen gingen we met 35 mensen van start. Op baan 4 werd begonnen met een triplette door Corry, Rinie en Frans, ze konden met z’n 3en echter niet winnen van Jan B/ en Toon, deze wonnen met 13-5.

Op baan 2 ging het goed met Agnes/Din, zij wonnen met 13-2 van Ton/Theo. Verder weinig spannende potjes, er zat best veel puntenverschil in de uitslagen.

Na koffie met cake op naar ronde 2. Deze ronde ging het op baan 4 minder goed met Agnes, zij verloor samen met  Gerrit met 4-13 van Wim vS/Rob/MarianneP. Op baan 2 liep het ook voor Ludy/Giel niet goed, ze verloren met 2-13 van Henri/WimS. Beter ging het met JanB/Mieke op baan 5, zij wonnen met 13-3 van Riet/Ria.

Nadat de dorstige kelen gesmeerd waren met bier/wijn/fris op naar de laatste ronde. Op baan 1 werd gestart met 6 mensen, JanB/Arie/Riet speelden tegen Agnes/Giel/MarianM. Dit spelletjes was heel snel klaar, in een mum van tijd was het 13-0 voor JanB/Arie en Riet. Hierdoor kon Giel snel naar binnen om de uitslagen bij te werken. Op baan 8 werd het een spannende partij tussen Mieke/MarianneP en Cees/Corry. Iedere keer als er een voorsprong dreigde wisten Cees/Corry weer bij te komen. Uiteindelijk wonnen Mieke/Marianne met 13-11.

Terwijl op de uitslag gewacht werden we zoals altijd weer verwend met lekkere hapjes. De uitslag was verrassend, maar liefst 9 mensen hadden 3 partijen gewonnen en er waren ook 3 Fanny’s uit te reiken. Giel had echt zijn dag niet ?

Giel had echt zijn dag niet
Ook Agnes kreeg een Fanny

Omdat Din, Frank en Wim vS alle drie met 22 punten op de 3e plaats geëindigd waren was er een mini-barrage, deze werd gewonnen door Wim.

Op de 2e plaats eindigde Wim Santbergen met 24 punten en winnaar van de dag was Jan Borst met 31 punten. We kunnen weer terugkijken op een leuke dag.