4e wedstrijd wintercompetitie

Op de laatste dag van de maand januari werd de 1e wedstrijd van het jaar gespeeld. Ondanks het grauwe weer waren er toch 33 mensen die wilden speelden. Even dreigde het te gaan regenen maar op een paar kleine spettertjes na bleef het gelukkig droog.
Op 8 banen werd enthousiast gestart. Omdat de banen nogal dicht bij elkaar lagen ontstond er een discussie wanneer de bal uit was. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd. De meeste partijen liepen erg vlot. Corry en Toon wonnen met 13-1 snel van Fred en Wim Ossewaarde.
Maar op baan 3 duurde de partij ruim een uur. Giel en Theo stonden met 9-1 achter tegen Ton en Jan Zevenbergen, maar wisten goed terug te komen tot 9-5 en daarna werd het ieder rondje spannender, uiteindelijk wonnen Ton en Jan met 13-12. Omdat Toon jarig was geweest werden we getrakteerd op gratis koffie met een lekkere koek. Nadat bijna iedereen een lange pauze had gehad werd gestart met ronde 2. Op baan 1 deed Corry weer goede zaken, met Jan Zevenbergen won ze met gemak van Henri en Hans. Marianne Pirets speelde met Peter ook een goede partij, ze wonnen met 13-1 van Rini en Tonny. Na de pauze onder de warme lampen in de serre moest er nog een 3e ronde gespeeld worden. Wederom was Corry succesvol, dit keer met 5 man op baan 1. Samen met Wim Santbergen won ze met 13-1 van Bert, Henk v. Oosterhout en Cees. In totaal waren er 6 mensen met 3 gewonnen wedstrijden. 1e plaats Corry Veraart met 3-35 punten, 2e plaats Johan Mol met 3-32 punten en de 3e plaats Toon Thijs met 3-25 punten. Het was weer een gezellige middag met dank aan alle vrijwilligers.