2e wedstrijd zomercompetitie

De groene shirtjes weer uit de kast en de vlag in top, het is weer tijd voor de zomercompetitie.
Het weer kon nog roet in het eten gooien want er waren buien voorspeld, maar gelukkig bleef het bij een klein buitje aan het begin van de middag.
Verdeeld over 9 banen gingen we met 38 mensen van start.
Op baan 7 waren Giel/Theo snel klaar met Wim/Cees, zij wonnen met 13-1. Evenals op baan 9, daar wonnen Jan Z/Ton ook met 13-1 van Marianne P/Peter. Een verrassend potje op baan 5 Mieke/Edo stonden voor met 11-3, maar Wilma/Leen gaven niet op en wonnen met 13-11.

Na een korte pauze werd snel gestart met ronde 2. Daar ging het heel goed met Henri/Marian M tegen Din/Gerrit, de eersten wonnen met 13-1. Op baan 7 was Mieke nog even boos op Wim S. zij lagen met 2 ballen, maar Wim verspeelde die 2 punten door te schieten waardoor Rob/Marianne P 3 punten scoorden. Gelukkig voor Wim ?wonnen ze de wedstrijd alsnog met 13-7.
Tijd voor de 3e ronde. Op baan 2 werd een triplet gespeeld door Mieke/Corry/Frank tegen Ad/Wim Z, nou dat was snel bekeken Ad en Wim wonnen in sneltreinvaart met 13-0. Ook op baan 5 was het snel klaar Henri/Ton wonnen ook met 13-0 van Adje vN/Leen.
Op baan 6 deden Giel/Wim vSpr goede zaken tegen Bert/Ria ze wonnen met 13-2. Spannender was het op baan 3 daar ging het lang gelijk op bij Adje O/Elly tegen Cees en Fred, maar Adje en Elly trokken aan het langste eind met 13-10.
Met spanning werd op de uitslag gewacht. Intussen genoot iedereen van het zonnetje en de lekkere hapjes uit de kantine. We vinden het allemaal heel gewoon maar de keukenbrigade zorgt er toch iedere keer weer voor dat het ons aan niets ontbreekt, waarvoor een bedankje weer op zijn plaats is.
Er waren 4 mensen die 3 wedstrijden gewonnen hadden. Op de 1e plaats Ad Maas met 3 30 punten, op de 2e plaats Giel Broere met 3 29 punten en Op de 3e plaats Marianne mensen met 3 18 punten. Maar ook heel knap nieuwkomer Wilma op de 4e plaats met 3 10 punten.

Al met al weer een geslaagde middag.